Taikolta kiva somepostaus!

Päivitetty: 1. huhtik.

Taas mennään kahden viikon kuluttua (10.-24.4.2022) Kökariin, Ahvenanmaalle. Siellä mun pääni aina naksahtaa uuteen asentoon, todellakin inspiroidun ympäristöstä ja uusia ideoita pulpahtelee.

Teksti Taikon sivulta:

Ahvenanmaan karu ja kaunis saaristo on ehtymätön lähde kuvataiteilija Anne Kimiläiselle. Taideverkkokauppa Taikosta hankit kätevästi Annen maisemateoksia, jotka ovat saaneet alkunsa ulkosaariston, usein Kökarin, jylhillä kallioilla.

- Saaren viehätys perustuu siihen, että se on kuin kokonainen maailma: ympärillä meri ja maata jalkojen alla parinkymmenen kilometrin säteellä. Ikikallion viivat ja muodot antavat loputtomasti inspiraatiota.Työt vasemmalta oikealle:

Anne Kimiläinen: Källskär "Harmaan ikikallion viivat ja muodot ovat olleet aiheenani jo yli vuosikymmenen. Ahvenanmaan ulkosaariston nopeasti muuttuvat väri- ja valoilmiöt ovat opettaneet näkemään maailman uusin silmin. Tämä työ on maalattu Källskärin saarella Kökarissa."

Anne Kimiläinen: Vastarantaa ”Nopea, muuttuva hetki. Pigmentti ja vesi ovat tehneet työtään tässä työssä. Jossain kohdin olen yrittänyt hallita vesivirtoja ja pigmentin leviämistä. Olen maalannut työn kesällä 2020 Kökarissa, Ahvenanmaan vierasateljeessa.”


Anne Kimiläinen: Grönvik, ikuinen ”Tämän työn innoittajana ovat merivartioston kalliot Kökarissa. Ikiaikaisia, maailman vanhimpia kallioita.” Annen sivu Taikossa https://www.taiko.art/annekimilainen


13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki