Viimeinen aukiolopäivä oli 6.8.2023 täällä Kökarissa meidän näyttelylle. Ihania kohtaamisia ja todellinen ruotsin kielikylpy + muitakin kieliä ja yli 800 kävijää! Ensimmäinen aukioloviikonloppu jäi huonolle laskemiselle kun oli Fransiskusjuhlat ja väkelä kulki suuria määriä.

Neljä päivää vietetty akvarellikuplassa Harjavallassa. Vedin siellä aperitivo-kurssin. Meillä oli tosi hauskaa ja yhdessä oppiminen on aina parasta. Tänään vedän henkeä ja aamulla lähden kohti Kökaria

Tou 28

ROCKS

Satun ja mun näyttely avautuu Kökarissa pe 1.7. Fransiskus-juhlat alkaa myös silloin, kestävät koko viikonlopun. Meidän näyttely loppuu 6.8.

Tulimme taas huhtikuun alussa tutun rakkaan maalausporukan kanssa Kökariin työskentelemään. Lunta oli enemmän kuin koskaan aiemmin tähän aikaan vuodessa, minun käyntieni aikana.
Tänään torstaina 13.4. tuulta on huimat 14 m/sek ja ovet vaan kolisee. Sisällä työskentelyä siis, ei tuolla pysyisi paperit ja värit käsissä.

Viime viikonloppuna Porin Saskiat järjesti luonnoskirja/akvarellikurssin jossa olin vetäjänä. Lauantaina työskentelimme Satakunnan museolla ja sunnuntaina jatkettiin Saskioiden gallerialla museolla tehtyjen luonnosten pohjalta. Minäkin ehdein luonnostelemaan museolla. Kivaa oli mukavassa porukassa!